• Gratis verzending vanaf €25,-
  • Levertijd 1-7 werkdagen

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Kayleigh Tofield
9 maanden geleden

Werken met Celesta is een droom! Als make-up artist voor de foto- en videoshoot van Er Was Eens, heeft ze alle meiden binnen no time omgetoverd tot échte prinsessen. Celesta werkt snel, hygiënisch, secuur en staat erg open voor andermans visie. Ze vond het dan ook geen enkel probleem om een lipstick wat lichter te maken, of een blush wat heftiger.

Ben je op zoek naar een betrokken, leuke, creatieve make-up artist? Zoek dan niet verder: bij Celesta ben je in de beste handen!

Inssaf
10 maanden geleden

Vandaag mocht Celesta mijn make-up doen voor de shoot, Met De juiste technieken en producten kreeg ik een mooi eindresultaat. Ik ben erg tevreden, daarnaast was het ook nog super gezellig! Dus zeker voor herhaling vatbaar :)

Anna
10 maanden geleden

Al twee keer een fotoshoot mogen doen met Celesta en allebei de keren was het een geweldige visagie! Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe goed de technieken en resultaten zijn, maar vooral ook hoe lief en creatief ze omgaat met haar modellen en hun wensen. Ga zo door! Dit gaat zeker niet de laatste samenwerking zijn!

Ingrid Goddijn
10 maanden geleden

Beste Celesta,
Waar ik het totaal niet gewend ben om visagie te krijgen, wandelde jij binnen en ging 'gewoon'aan de slag. Heel bijzonder te ervaren dat je (feitelijk zonder vragen te stellen) mij wist te treffen !
Een heel natuurlijke visagie, maar wat een resultaat...
Dat je er oog voor hebt én de expertise is wel duidelijk.
Dank voor je bijdrage die dag & wie weet tot waar.

Groet, Ingrid

Amélie ( kindermodel)
10 maanden geleden

“Jongens! Stop met zoeken! Dit is de make-up artist voor al jouw opdrachten... Wij hadden de eer om met Celesta te mogen samenwerken en wat een prachtig resultaat! Ze is een super spontane meid vol enthousiasme en creativiteit die écht van aanpakken weet. Ze stelde Amélie (6 jaar) op haar gemak en de klik was er meteen. Een echte aanrader! Wij kijken alvast uit naar een nieuwe samenwerking met jou, Celesta. Je bent een toptalent! Dikke knuffel van Amélie en véle groetjes van de mama.”

OAZ SUBSIDIE
10 maanden geleden

''Begin 2019 hebben we door FotoGENic een bedrijfsrapportage laten maken.
Deze rapportage betrof diverse sfeerfoto's en portretfoto's van alle medewerkers van OAZ.
Celesta heeft voor deze bedrijfsrapportage de visagie verzorgd.
Al snel was haar duidelijk wat onze wensen en verwachting waren.
Ze werkte professioneel, nauwkeurig en dacht pro-actief mee over de make-up wensen. De zakelijke naturel look die wij wilde heeft ze perfect weten te realiseren!''

mieke wijnen fotografie
11 maanden geleden

Celesta is een tovenaar met kwasten en penselen. Zij weet in een mum van tijd en met subtiele toetsen iemand te veranderen in de beste versie van zichzelf. Ik werk al bijna een jaar met haar samen en ik laat haar altijd met een gerust hart haar mooie werk doen. Want met Celes in de buurt komt het altijd goed. Hoop dat we nog lang kunnen samenwerken!