• Gratis verzending vanaf €25,-
  • Levertijd 1-7 werkdagen

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Marie Delanghe
5 maanden geleden

Celesta is echt ontzettend goed in haar job. Behalve dat ze me er op korte tijd fantastisch deed uitzien, zorgde ze er ook voor dat ik me er comfortabel bij voelde door bijvoorbeeld duidelijke instructies te geven en uit te leggen wat ze precies aan het doen was.
Het eindresultaat was zeker naar wens!

Althdeya
5 maanden geleden

This girl is Profesional, nice, kind talented... Her work is always spot on. She can pull of simple as well as very complex fantasy styles. We had bit of a time struggle and she was very very helpful. Managed to finish 3+1 ppl and results were spectacular. Thanks Celeste, I would love to work with you again...

Chayenne de Theije
5 maanden geleden

Wat een onwijs lieve en vrolijke meid is Celesta! Onwijs rustig en behulpzaam. In de stoel bij haar voel je je direct op je gemak. Ze werkt hygiënisch, snel, zorgvuldig en denkt aan je eigen voorkeuren.

Zeker een aanrader en ik kom zeker terug!

Sebastian Carofiglio
5 maanden geleden

Celesta verzorgde de visagie van ons project, ze werkt met de juiste producten, is goed voorbereid en werkt volledig naar de wens van de klant. Een echte aanrader!

Kelly Thans
5 maanden geleden

Celesta heeft ons ENORM geholpen bij ons project! Niet alleen heeft ze alle7 modellen opgemaakt binnen een paar uur tijd, ook heeft ze ter plekke constant geassisteerd en geholpen. De make-up is tevens de hele dag blijven zitten, zelfs na de dans scenes. Ik zou haar absoluut aanraden bij kennissen en collega's

Tatjana Cox
5 maanden geleden

Ik vind dat ze een geweldige job heeft gedaan. Ze werkt snel en efficiënt, is heel vriendelijk en professioneel. We zagen er voor een project prachtig uit. Mooie kleuren, altijd klaar om bij te werken waar nodig op locatie. Als mens ook gewoon heel aangenaam waardoor je je ook sneller op je gemak voelt. 10 op 10.

Kayleigh Tofield
een jaar geleden

Werken met Celesta is een droom! Als make-up artist voor de foto- en videoshoot van Er Was Eens, heeft ze alle meiden binnen no time omgetoverd tot échte prinsessen. Celesta werkt snel, hygiënisch, secuur en staat erg open voor andermans visie. Ze vond het dan ook geen enkel probleem om een lipstick wat lichter te maken, of een blush wat heftiger.

Ben je op zoek naar een betrokken, leuke, creatieve make-up artist? Zoek dan niet verder: bij Celesta ben je in de beste handen!

Inssaf
een jaar geleden

Vandaag mocht Celesta mijn make-up doen voor de shoot, Met De juiste technieken en producten kreeg ik een mooi eindresultaat. Ik ben erg tevreden, daarnaast was het ook nog super gezellig! Dus zeker voor herhaling vatbaar :)

Anna
een jaar geleden

Al twee keer een fotoshoot mogen doen met Celesta en allebei de keren was het een geweldige visagie! Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe goed de technieken en resultaten zijn, maar vooral ook hoe lief en creatief ze omgaat met haar modellen en hun wensen. Ga zo door! Dit gaat zeker niet de laatste samenwerking zijn!

Ingrid Goddijn
een jaar geleden

Beste Celesta,
Waar ik het totaal niet gewend ben om visagie te krijgen, wandelde jij binnen en ging 'gewoon'aan de slag. Heel bijzonder te ervaren dat je (feitelijk zonder vragen te stellen) mij wist te treffen !
Een heel natuurlijke visagie, maar wat een resultaat...
Dat je er oog voor hebt én de expertise is wel duidelijk.
Dank voor je bijdrage die dag & wie weet tot waar.

Groet, Ingrid